Taxe participare Congres Endometrioza / Conferinta HPV 2021

  • Taxele de mai jos sunt pentru participarea Online.
  • !! Suplimentul pentru participarea la fata locului se achita in plus la taxa de participare pentru online!
  • Locurile la cursurile pre-congres sunt epuizate!

Taxă participare Congres Endometrioză + Conferința HPVPână la
01.06.2021
Din 01.06.2021
și pe loc
Medici specialiști/primari500 lei700 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari200 lei300 lei
Medici Medicină de Familie300 lei500 lei

Taxă participare doar Congres EndometriozăPână la
01.06.2021
DIN 01.06.2021
ȘI PE LOC
Medici specialiști/primari300 lei450 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari150 lei250 lei
Medici Medicină de Familie250 lei350 lei

Taxa participare doar Conferinta HPVPână la
01.06.2021
DIN 01.06.2021
ȘI PE LOC
Medici specialiști/primari300 lei450 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari150 lei250 lei
Medici Medicină de Familie250 lei350 lei

Taxe participare Cursuri Pre-congres - 1 iulie 2021Taxa
Taxa participare Curs Histeroscopie (inregistrarea se efectueaza separat de celalalte taxe)300 RON
Taxa participare Curs Tehnici in ART (inregistrarea se efectueaza separat de celalalte taxe)300 RON

 Taxa
Supliment TAXA Participare FIZICA Hotel Alpin300 RON

Ca urmare a adoptării deciziei nr. 32 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii Congresului Național de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană și Conferinței Naționale a Societății Române de HPV vă invită să participați fizic la manifestări DOAR PE ACEIA dintre dumneavoastră care SUNTEȚI VACCINAȚI.

Acest lucru ne permite accesul unui număr mai mare de participanți în sala de conferință, precum și renunțarea la purtarea măștii de protecție.

Ne pare rău că nu putem orgniza aceste evenimente pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online.

În acest sens, odată cu efectuarea înregistrării, avem rugămintea de a ne ajuta și cu transmiterea dovezii de vaccinare pe adresa de email ionut.tosa@palomatours.com

TAXELE AFIȘATE CONTIN TVA 

Studenții au acces gratuit la lucrările științifice ale congresului doar online, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă înregistra, vă rugam trimiteți un email pe adresa ionut.tosa@palomatours.com, în care sa atașați copia carnetului de student vizată pe anul în curs.

Taxa de participare fizică (supliment) include:

  • Acces la 2 prânzuri și la toate pauzele de cafea,
  • Acces în zona expoziţională on-spot și la cursurile teoretice și la prezentările congresului și/sau conferinței,
  • Materialele congresului (ecuson nominal, geantă, broşura congresului),
  • Certificatul de participare cu puncte EMC emis de Colegiul Medicilor din România în format fizic,
  • Acces la cina festivă.

Datorită situației actuale privind restricțiile impuse datorită COVID-19, locurile pentru participarea fizică sunt limitate!

Dacă doriți să achitați taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizați datele de mai jos:

Beneficiar: PROEVENTS & CONFERENCE,
CUI: RO17149202
Cont IBAN: RO 60 INGB0001008201148960 RON
Banca: ING BUCURESTI

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.
Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: ionut.tosa@palomatours.com

* Toate taxele bancare vor fi suportate de participanți.
** Taxele plătite nu se mai returnează.

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 20 iunie 2021.
Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

GRUPURI
Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Proevents&Conference, pe coordonatele:

Ionut Tosa – ionut.tosa@palomatours.com

Formularul de inregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).

DETALII DE PARTICIPARE

Înregistrarea pentru aceste evenimente a luat sfârșit.
Vă așteptăm online și/sau fizic la Poiana-Brașov! Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la adresa ionut.tosa@palomatours.com

Datele de logare vor fi trimise  în data de 1 iulie atât pentru cei care au achitat taxa pentru participare online cât și pentru cei care au achitat suplimentul pentru participare fizică.

Înregistrarea lucrărilor va rămâne pe platformă timp de 15 zile.

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 27.06.2021, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com